Knowledge Base-artikel #527
FRITZ!Box 7583 VDSL
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Leds van het FRITZ!DECT-stopcontact uitschakelen

De leds geven je voortdurend informatie over de bedrijfs- en verbindingsstatus van het slimme stopcontact, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200. Als je deze informatie niet nodig hebt en als de brandende leds je storen, kun je ze permanent uitschakelen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Smart Home".
  2. Klik in het menu "Smart Home" op "Devices and Groups".
  3. Selecteer uit de vervolgkeuzelijst alle smarthomeapparaten.
  4. Klik bij het smarthomeapparaat in kwestie op de knop  (Bewerken).
  5. Klik op "Additional settings" om alle instellingen weer te geven.
  6. Schakel de optie "LED display on" uit.
  7. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

De leds zijn nu uitgeschakeld. De leds geven de bedrijfs- en verbindingsstatus kort aan je op een apparaat kort op een toets drukt en gaan na 60 seconden automatisch weer uit.