Met FRITZ!Fon meeluisteren terwijl bericht op antwoordapparaat wordt ingesproken

Met een FRITZ!Fon kun je hardop meeluisteren terwijl het antwoordapparaat van de FRITZ!Box een bericht opneemt. Het bericht wordt dan automatisch afgespeeld via de luidspreker van de telefoon.

Voorwaarden/beperkingen

• Bij gebruik van meerdere FRITZ!Boxen, bijvoorbeeld in een Mesh-netwerk, moeten het antwoordapparaat en de FRITZ!Fon in dezelfde FRITZ!Box zijn geconfigureerd.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik bij de FRITZ!Fon in kwestie op de knop (Bewerken).
  4. Klik op het tabblad "Telephony Device Features".
  5. Schakel de optie "Listen in on the answering machine" in.
  6. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Nu kun je via de luidspreker van je FRITZ!Fon automatisch meeluisteren als het antwoordapparaat wordt ingesproken, en kun je de oproep tijdens de opname aannemen. Omdat er maximaal drie gesprekken tegelijkertijd kunnen worden gevoerd op een DECT-basisstation, wordt het bericht op maximaal drie telefoons tegelijk afgespeeld.