Netwerkapparaat uit de gebruikersinterface van de FRITZ!Box verwijderen

In de gebruikersinterface is een lijst met alle computers, smartphones en andere netwerkapparaten die al eens waren verbonden met de FRITZ!Box. Als je een bepaald apparaat niet meer hebt of als dit slechts kort met de FRITZ!Box was verbonden, kun je het apparaat uit de lijst verwijderen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Apparaat uit de gebruikersinterface verwijderen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Thuisnetwerk".
  2. Klik in het menu "Thuisnetwerk" op "Netwerk".
  3. Klik op het tabblad "Netwerkverbindingen".
  4. Klik bij "Ongebruikte verbindingen" ("Niet gebruikte verbindingen") naast het apparaat dat moet worden verwijderd op de knop (verwijderen).

Opmerking:Je kunt ook met de knop "Verwijderen" onderaan de lijst met netwerkapparaten alle ongebruikte netwerkapparaten verwijderen waarvoor in de FRITZ!Box geen individuele instellingen zijn geconfigureerd.