Smarthome-apparaten vanaf internet en in het thuisnetwerk schakelen

Je kunt je schakelbare contactdozen en radiatorthermostaten, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200 en FRITZ!DECT 301, en ledlampen FRITZ!DECT 500 in het thuisnetwerk of vanaf het internet bedienen met FRITZ!App Smart Home. Installeer simpelweg FRITZ!App Smart Home op je smartphone of tablet. Vervolgens kun je in het thuisnetwerk en ook onderweg je smarthome-apparaten veilig vanaf het internet schakelen. FRITZ!App Smart Home geeft bovendien het energieverbruik weer van de apparaten zijn aangesloten op de contactdozen. Zo kun je je smarthome-apparaten altijd aansturen en in de gaten houden.

Afb.: Startscherm FRITZ!App Smart Home