FRITZ!DECT-contactdoos vanaf internet en in het thuisnetwerk schakelen

Je kunt je schakelbare contactdozen, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, in het thuisnetwerk of vanaf het internet aansturen met FRITZ!App Smart Home. Installeer simpelweg het meest recente FRITZ!OS op je FRITZ!Box en FRITZ!App Smart Home op je smartphone of tablet. Vervolgens kun je in het thuisnetwerk en ook onderweg je contactdozen veilig vanaf het internet schakelen. FRITZ!App Smart Home geeft bovendien het energieverbruik weer van de apparaten zijn aangesloten op de contactdozen. Zo kun je je smarthome-apparaten altijd aansturen en in de gaten houden.

Afb.: Startscherm FRITZ!App Smart Home