Energiegegevens opslaan en terugzetten

De verbruiksgegevens van het slimme stopcontact, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, kun je volledig wissen. Zo voorkom je dat de energiegegevens van een nieuw apparaat niet worden vervalst door de gegevens van het oude apparaat wanneer je een nieuw apparaat aansluit. Desgewenst kunnen de gegevens van het oude apparaat éérst worden opgeslagen in een CSV-bestand.

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Smart Home".
  2. Klik in het menu "Smart Home" op "Devices and Groups" of "Device Management".
  3. Indien beschikbaar, selecteer dan uit de vervolgkeuzelijst "Display all devices" alle smarthomeapparaten.
  4. Klik bij het apparaat in kwestie op de knop  (Bewerken).
  5. Klik op het tabblad "Energy Display" en vervolgens op het tabblad "Total Energy (kWh)" of op "Total consumption (kWh)". Als het tabblad niet wordt weergegeven, schakel dan eerst de geavanceerde weergave in.
  6. Als je de energiegegevens wilt opslaan, klik dan op de knop "Save" en sla de energiegegevens als CSV-bestand op de computer op.
  7. Als je de energiegegevens wilt terugzetten, klik dan bij "Reset Energy Information" of "Resetting consumption data" op de knop "Reset".