Knowledge Base-artikel #3275
FRITZ!DECT 302
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Fabrieksinstellingen van de FRITZ!DECT-radiatorthermostaat laden

Je kunt de fabrieksinstellingen van de radiatorthermostaat, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 302, via de menutoets laden.

1 Radiatorthermostaat afmelden

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik in het menu "Smart Home" op "Device Management" of "Groups and Devices" of in het menu "Home Network" op "Smart Home".
  3. Verwijder het apparaat waarvoor je de fabrieksinstellingen wilt laden. Dit kun je doen door op de knop (Verwijderen) te klikken.

2 FRITZ!Box opnieuw opstarten

Sommige instellingen van de radiatorthermostaat blijven mogelijk gehandhaafd nadat je deze hebt afgemeld bij de FRITZ!Box. Start de FRITZ!Box daarom opnieuw op, zodat alle instellingen worden gewist:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

3 Fabrieksinstellingen laden

1. Druk lang op de toets "Menu" van de radiatorthermostaat.
  2. Druk op (volgende menupagina).
  3. Druk op (fabrieksinstellingen laden).
  4. Druk op "OK".

Belangrijk:Druk op de toets naast "OK", niet op "OK" op het scherm.