Knowledge Base-artikel #3275
FRITZ!DECT 302
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Fabrieksinstellingen van de FRITZ!DECT-radiatorthermostaat laden

Laad de fabrieksinstellingen om alle individuele instellingen te verwijderen die je hebt geconfigureerd voor de FRITZ!DECT-radiatorthermostaat. Dat is zinvol als je de FRITZ!DECT-radiatorthermostaat bijvoorbeeld gaat gebruiken op een andere locatie of van plan bent om de radiatorthermostaat aan een andere gebruiker te geven.

Je kunt de fabrieksinstellingen van de FRITZ!DECT-radiatorthermostaat laden via de menutoets.

1 FRITZ!DECT-radiatorthermostaat afmelden

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box of in de gebruikersinterface van de FRITZ!Smart Gateway op "Smarthome".
  2. Klik in het menu "Smarthome" op "Apparaten en groepen".
  3. Klik op de knop "Apparaat verwijderen".
  4. Klik vervolgens bij het apparaat in kwestie op de knop (Verwijderen) of op de knop (Verwijderen).

2 FRITZ!Box opnieuw opstarten

Sommige instellingen van de radiatorthermostaat blijven mogelijk gehandhaafd nadat je deze hebt afgemeld bij de FRITZ!Box. Start de FRITZ!Box daarom opnieuw op, zodat alle instellingen worden gewist:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Systeem".
  2. Klik in het menu "Systeem" op "Back-up".
  3. Klik op het tabblad "Opnieuw opstarten" ("Herstart").
  4. Klik op de knop "Opnieuw opstarten".

3 Fabrieksinstellingen laden

1. Druk lang op de toets "Menu" van de radiatorthermostaat.
  2. Druk op (volgende menupagina).
  3. Druk op (fabrieksinstellingen laden).
  4. Druk op "OK".

Belangrijk:Druk op de toets naast "OK", niet op "OK" op het scherm.