Knowledge Base-artikel #3722
FRITZ!DECT 400
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Fabrieksinstellingen van de FRITZ!DECT-schakelaar laden

Laad de fabrieksinstellingen om alle persoonlijke instellingen te wissen die je hebt geconfigureerd voor de FRITZ!DECT-schakelaar. Dat is zinvol als je de FRITZ!DECT-schakelaar bijvoorbeeld gaat gebruiken op een andere locatie of van plan bent om de schakelaar aan een andere gebruiker te geven.

Je kunt de fabrieksinstellingen van de FRITZ!DECT-schakelaar laden via een druk op de knop.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Fabrieksinstellingen laden

Als de instellingen van de schakelaar in de FRITZ!Box bewaard moeten blijven, laad dan alléén de fabrieksinstellingen van de FRITZ!DECT-schakelaar:

1. Druk op de DECT-verbindingstoets aan de bovenkant en houd de toets ingedrukt.
  2. Binnen twee seconden: druk ook op de toets aan de voorkant en houd beide toetsen ingedrukt tot er een dubbel geluidssignaal klinkt.

2 FRITZ!DECT-schakelaar afmelden

Als je de schakelaar niet meer op je FRITZ!Box wilt gebruiken, meld de schakelaar dan na het laden van de fabrieksinstellingen ook af van de FRITZ!Box:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box of in de gebruikersinterface van de FRITZ!Smart Gateway op "Smarthome".
  2. Klik in het menu "Smarthome" op "Apparaten en groepen".
  3. Klik op de knop "Apparaat verwijderen".
  4. Klik vervolgens bij het apparaat in kwestie op de knop (Verwijderen) of op de knop (Verwijderen).