FRITZ!DECT-schakelaar bij FRITZ!Smart Gateway aanmelden

Je kunt FRITZ!DECT 400 en FRITZ!DECT 440 ook bij de FRITZ!Smart Gateway aanmelden om bijvoorbeeld het aantal smarthomeapparaten dat je in je thuisnetwerk kunt gebruiken te verhogen.

Voorwaarden/beperkingen

• De FRITZ!Smart Gateway is verbonden met de Mesh Master en wordt in de Mesh Master aangegeven met het Mesh-pictogram.

1 FRITZ!DECT-schakelaar aanmelden

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Smart Gateway op "Smarthome".
  2. Klik in het menu "Smarthome" op "Apparaten en groepen".
  3. Klik op de knop "Apparaat aanmelden" en vervolgens op "Volgende".
  4. Binnen 2 minuten: druk bij de FRITZ!DECT 440 op de menutoets en bij de FRITZ!DECT 400 op de DECT-verbindingstoets op de bovenkant tot je een geluidssignaal hoort.
  5. Zodra het smarthomeapparaat is aangemeld, wordt het apparaat in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box weergegeven onder "Apparaten en groepen" en kan hier worden geconfigureerd.