Gebruikersinterface van de FRITZ!Box openen

Met fritz.box of http://169.254.1.1  kun je heel gemakkelijk met een browser de gebruikersinterface van de FRITZ!Box openen. ✔

Op alle computers, smartphones of tablets die met het netwerk van de FRITZ!Box zijn verbonden, kun je de gebruikersinterface gemakkelijk in een webbrowser openen via het adres fritz.box of http://169.254.1.1.

Je kunt de gebruikersinterface altijd bereiken, ook zonder toegang tot het internet. In de gebruikersinterface kun je vervolgens alle functies van de FRITZ!Box configureren en vind je gedetailleerde informatie over het apparaat, je aansluiting en je verbindingen.

Let op:

• Je kunt de gebruikersinterface openen via fritz.box of via het reserve-IP-adres http://169.254.1.1. Bovendien is de FRITZ!Box bereikbaar via het lokale IP-adres (in de fabrieksinstellingen http://192.168.178.1).
  • Apparaten die de toegang voor gasten gebruiken, hebben geen toegang tot de gebruikersinterface.