Leds van FRITZ!Powerline uitschakelen

De leds informeren je voortdurend over de bedrijfs- en verbindingsstatus van het FRITZ!Powerline-apparaat. Als je deze informatie niet nodig hebt en als de brandende leds je storen, kun je ze permanent uitschakelen. De leds gaan gedurende drie minuten branden als je op een toets drukt en lichten kort op als je het FRITZ!Powerline-apparaat opnieuw opstart.

1. Klik in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Schakel de optie "Turn off the LED display" in.