Knowledge Base-artikel #1449

Led van de FRITZ!Repeater brandt niet

De led van de FRITZ!Repeater brandt niet, de repeater geeft geen gegevens meer door en de gebruikersinterface van de repeater kan niet meer worden geopend. Mogelijk treedt het probleem op na een update van FRITZ!OS.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Repeater opnieuw opstarten

1. Koppel de repeater los van de stroomvoorziening.
  2. Sluit de repeater na ca. 1 minuut opnieuw aan op de stroomvoorziening.

2 Fabrieksinstellingen van de repeater laden

1. Druk op de Connect-toets en houd de toets gedurende ongeveer 15 seconden ingedrukt.
  2. De fabrieksinstellingen worden nu geladen en vervolgens wordt de FRITZ!Repeater opnieuw opgestart. De procedure kan tot 2 minuten duren.

3 Repeater terugzetten

1. Zet de FRITZ!Repeater terug met behulp van het herstelprogramma.