leds van de FRITZ!Repeater uitschakelen of dimmen

De leds informeren je voortdurend over de bedrijfs- en verbindingsstatus van de FRITZ!Repeater. Als je deze informatie niet nodig hebt en als de brandende leds je storen, kun je ze dimmen of permanent uitschakelen. De leds gaan drie minuten aan als je op de toetsen drukt of de repeater opnieuw opstart.

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Leds".
  3. Als je de lichtsterkte van de leds wilt wijzigen, selecteer je het gewenste lichtsterkteniveau.
  4. Als je de leds volledig wilt uitschakelen, schakel je de optie "Turn off the LED display" in.