Knowledge Base-artikel #3466
FRITZ!WLAN Repeater 1160

WLAN-led van de FRITZ!Repeater knippert

De Power-led van de FRITZ!Repeater brandt niet en de WLAN-led knippert ononderbroken volgens het ritme 2x knipperen, pause, 2x knipperen. Mogelijk treedt het probleem op na een update van FRITZ!OS.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Repeater opnieuw opstarten

1. Koppel de repeater los van de stroomvoorziening.
  2. Sluit de repeater na 5 minuten opnieuw aan op de stroomvoorziening.

2 Fabrieksinstellingen van de repeater laden

1. Druk op de WPS-toets en houd de toets gedurende ongeveer 15 seconden ingedrukt.
  2. De fabrieksinstellingen worden nu geladen en vervolgens wordt de FRITZ!Repeater opnieuw opgestart. De procedure kan tot 2 minuten duren.