Knowledge Base-artikel #1646
FRITZ!WLAN Repeater 310
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

FRITZ!OS-update niet mogelijk

De update van FRITZ!OS 6.20 of ouder naar het huidige FRITZ!OS mislukt. Na de installatie wordt nog steeds de vorige versie weergegeven.

Oorzaak

• In sommige gevallen is het geïnstalleerde FRITZ!OS niet geschikt voor de update naar de meest recente versie van FRITZ!OS. Afhankelijk van de FRITZ!OS-versie moeten er eerst één of twee tussenupdates worden uitgevoerd.

Belangrijk:Er zijn verschillende varianten van de FRITZ!Repeater 310. Als er op het typeplaatje aan de onderzijde van het apparaat "Type B" staat, is een tussenupdate niet nodig.

1 FRITZ!OS-bestand downloaden

1. Open in een webbrowser https://service.avm.de/downloads/zwischenupdate.
  2. Navigeer naar de map die overeenkomt met je product en dan naar de map "other".
  3. Download het FRITZ!OS-bestand met de bestandsextensie ".image" naar de computer.

2 FRITZ!OS 6.20 installeren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Update" of "Firmware Update".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!OS File" of "Firmware File".
  4. Klik op de knop "Save Settings" en sla de instellingen op je computer op als exportbestand.
  5. Klik op de knop "Bladeren..." of "Bestand kiezen".
  6. Selecteer het FRITZ!OS-bestand dat je hebt gedownload (imagebestand).
  7. Klik op de knop "Start Update".

3 Meest recente FRITZ!OS installeren

Na de installatie van de tussenupdate kun je de meest recente versie van FRITZ!OS installeren:

1. Installeer het meest recente FRITZ!OS op de FRITZ!Repeater.