FRITZ!Repeater meldt "The search for a new FRITZ!OS version failed"

Er kan niet worden vastgesteld of er een nieuw FRITZ!OS beschikbaar is. Na het klikken op de knop "Find New FRITZ!OS" wordt de melding "The search for a new FRITZ!OS version failed" weergegeven in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

Oorzaak

• Tijdelijk probleem met de internetverbinding of bij de updateserver van AVM

Herhaal het zoeken op een ander tijdstip of voer de update handmatig uit zoals hier beschreven.

1 FRITZ!OS-bestand downloaden

1. Open in een webbrowser download.avm.de/fritzwlan/.
  2. Ga naar de map voor jouw model repeater. Er zijn twee varianten van de FRITZ!Repeater 310. Als er op het typeplaatje aan de onderzijde van het apparaat "Typ B" staat, ga dan naar de map "fritzwlan-repeater-310-B".
  3. Ga vervolgens naar de submap "other" en ten slotte naar de map "fritz.os".
  4. Download het bestand met de bestandsextensie ".image" naar de computer.

2 Meest recente FRITZ!OS installeren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!OS File".
  4. Klik op de knop "Bladeren..." of "Bestand kiezen".
  5. Selecteer het updatebestand dat je hebt gedownload (imagebestand).
  6. Klik op de knop "Start Update".