Wachtwoord voor de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater vergeten

Je bent het wachtwoord van de FRITZ!Repeater vergeten? ✔ Zo meld je je weer aan bij de gebruikersinterface.

De gebruikersinterface van je FRITZ!Repeater kun je met een zelfgekozen wachtwoord beveiligen tegen onbevoegde toegang. Als je het wachtwoord bent vergeten, laad dan de fabrieksinstellingen van de FRITZ!Repeater. Vervolgens kun je jezelf weer aanmelden en een nieuw wachtwoord opgeven.

1 Fabrieksinstellingen laden en FRITZ!Repeater opnieuw configureren

Fabrieksinstellingen laden

1. Koppel de FRITZ!Repeater los van de stroomvoorziening.
  2. Maak na 5 seconden weer verbinding met het stroomnet. Na ca. 10 seconden verschijnt op het ledscherm het pictogram "FRITZ":

Afb.: pictogram "FRITZ"

3. Tik 2 of 3 keer op het aanraakpunt links totdat het pictogram "fabrieksinstellingen laden" wordt weergegeven:

Afb: Pictogram "Fabrieksinstellingen laden"

4. Tik in het midden van het ledscherm. Op het ledscherm wordt nu het pulserende pictogram "invoer bevestigen" weergegeven:

Afb.: pictogram "invoer bevestigen"

5. Tik opnieuw in het midden van het ledscherm. De FRITZ!Repeater wordt nu opnieuw gestart en de fabrieksinstellingen worden geladen.
  6. Zodra op het ledscherm het pictogram "WPS inschakelen" verschijnt, is het laden van de fabrieksinstellingen voltooid:

Afb: Pictogram "WPS inschakelen"

FRITZ!Repeater configureren