Wachtwoord voor de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater vergeten

Je bent het wachtwoord van de FRITZ!Repeater vergeten? ✔ Zo meld je je weer aan bij de gebruikersinterface.

De gebruikersinterface van je FRITZ!Repeater kun je met een zelfgekozen wachtwoord beveiligen tegen onbevoegde toegang. Als je het wachtwoord bent vergeten, laad dan de fabrieksinstellingen van de FRITZ!Repeater. Vervolgens kun je jezelf weer aanmelden en een nieuw wachtwoord toekennen.

1 Fabrieksinstellingen laden

1. Koppel de FRITZ!Repeater los van de stroomvoorziening.
  2. Maak na 5 seconden weer verbinding met het stroomnet. Na ca. 10 seconden verschijnt op de led-display het pictogram "FRITZ":

Afb.: pictogram "FRITZ"

3. Tik 2 of 3 keer op het aanraakpunt links totdat het symbool "load factory settings" wordt weergegeven:

Afb: Pictogram "Fabrieksinstellingen laden"

4. Tik op het midden van de led-display. Op de led-display wordt nu het pulserende symbool "confirm entry" weergegeven:

Afb.: pictogram "Confirm entry"

5. Tik opnieuw op het midden van de led-display. De FRITZ!Repeater wordt nu opnieuw gestart en de fabrieksinstellingen worden geladen.
  6. Zodra op de led-display het symbool "run WPS for the first time" verschijnt, is het laden van de fabrieksinstellingen voltooid:

Afb: Pictogram "Run WPS for the first time"