Gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater openen

Op alle computers, smartphones of tablets in het thuisnetwerk kun je de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater eenvoudig openen in een webbrowser via het adres http://fritz.repeater. In de gebruikersinterface kun je vervolgens alle functies configureren en vind je gedetailleerde informatie over het product, je aansluiting en je verbindingen.

Let op:

• Je kunt de gebruikersinterface openen via http://fritz.repeater of via het IP-adres (in de fabrieksinstellingen http://192.168.178.2).
  • Voer altijd het volledige adres http://fritz.repeater in. Als je het adres bijvoorbeeld invoert zonder "http://", kan het voorkomen dat de webbrowser een zoekopdracht uitvoert op internet en niet de gebruikersinterface opent.
    Volledige adres invoeren in de adresbalk
  • Wanneer je de FRITZ!Repeater al hebt verbonden met de FRITZ!Box, kun je de gebruikersinterface ook gemakkelijk openen via het menu "Home Network" van de FRITZ!Box-gebruikersinterface.