Knowledge Base-artikel #3522
FRITZ!WLAN Stick N v2
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Wi-Fi-verbinding van de FRITZ!WLAN Stick configureren

Je kunt de FRITZ!WLAN Stick verbinden met elke gangbare draadloze router (Wi-Fi):

• Wanneer je een FRITZ!Box met USB-poort gebruikt, kun je de Wi-Fi-verbinding automatisch configureren via Stick & Surf door de FRITZ!WLAN Stick kort aan te sluiten op de USB-poort van de FRITZ!Box.
  • Wanneer je een router van een andere fabrikant gebruikt of een FRITZ!Box zonder USB-poort, configureer je de Wi-Fi-verbinding handmatig.

1 Wi-Fi-verbinding automatisch configureren

1. Steek de FRITZ!WLAN Stick in een USB-poort van de FRITZ!Box. De FRITZ!Box zet nu de draadloze instellingen via Stick & Surf over naar de FRITZ!WLAN Stick. Tijdens de overdracht knippert de "Info"-led van de FRITZ!Box.
  2. Het proces is voltooid zodra de "Info"-led van de FRITZ!Box blijft branden.
  3. Steek de FRITZ!WLAN Stick in een USB-poort van de computer. De FRITZ!WLAN Stick brengt de Wi-Fi-verbinding nu tot stand.

2 Wi-Fi-verbinding handmatig configureren

1. Klik in de taakbalk van Windows op (Start) en vervolgens op (Instellingen).
  2. Klik in het menu "Instellingen" op "Netwerk en internet" en vervolgens op "Wi-Fi".
  3. Als je Windows 11 gebruikt, klik dan op "Beschikbare netwerken weergeven".
  4. Klik in de lijst met beschikbare netwerken op de naam van het Wi-Fi-netwerk (SSID) van de draadloze router en klik vervolgens op "Verbinding maken". Als het Wi-Fi-netwerk van de draadloze router niet wordt weergegeven, voer dan de maatregelen uit van de handleiding Wi-Fi-netwerk van de draadloze router wordt niet gevonden.
  5. Voer in het invoerveld "Voer de netwerkbeveiligingssleutel in" de Wi-Fi-netwerksleutel van de draadloze router in en klik dan op "Volgende". De FRITZ!WLAN Stick brengt de Wi-Fi-verbinding nu tot stand.