Knowledge Base-artikel #370
FRITZ!WLAN Stick v2
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Driver van de FRITZ!WLAN Stick bijwerken

De driversoftware integreert de FRITZ!WLAN Stick in het besturingssysteem van je computer en bevat het besturingsprogramma FRITZ!WLAN waarmee je de Wi-Fi-verbinding van de stick kunt bedienen.

1. Download de meest recente driver voor je FRITZ!WLAN Stick op onze FTP-server download.avm.de/archive/cardware/fritzwlanusb.stick/.
  2. Dubbelklik op het bestand "avm_fritz!wlan_usb_stick[...].exe" en volg de instructies.