FRITZ!App TV Service - FRITZ!App TV Service

FRITZ!App TV Service

HD-zenders worden niet weergegeven in FRITZ!App TV

Hoewel HD-zenders worden gevonden bij het zoeken naar zenders in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box of de FRITZ!Repeater, worden deze niet weergegeven in FRITZ!App TV. De zenderlijst van FRITZ!App TV bevat uitsluitend SD-zenders.

HD-zenders worden niet ondersteund

Je kunt FRITZ!App TV niet gebruiken om HD-zenders af te spelen.

Workaround

1. Gebruik een andere app voor het afspelen, bijvoorbeeld nPlayer voor iOS of VLC Player voor Android.