FRITZ!DECT 200 Service - FRITZ!DECT 200 Service

FRITZ!DECT 200 Service

FRITZ!Box meldt "Authentication error occurred" bij gebruik van Google Agenda

In de gebruikersinterface van de FRITZ!Box wordt bij het profiel van FRITZ!DECT op het tabblad "Switch Automatically" de foutmelding "Authentication error occurred" weergegeven voor de Google-agenda.

Oorzaak

• De toegangsrechten die de FRITZ!Box had voor de agenda, zijn ingetrokken in het Google-account.

1 Agenda verwijderen

Om opnieuw toegangsrechten voor de agenda aan te vragen, moet je eerst alle Google-agenda's in de FRITZ!Box verwijderen:

1. Klik in de FRITZ!Box-gebruikersinterface op "Home Network" of "Smart Home".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Smart Home" of in het menu "Smart Home" op "Device Management" (als je de agenda voor afzonderlijk apparaat wilt wissen) of op "Groups and Templates" (als je de agenda voor een groep wilt wissen).
  3. Klik bij het apparaat of de groep in kwestie op de knop (Bewerken).
  4. Klik op het tabblad "Switch automatically".
  5. Klik op de link "Remove connections from Google calendar".
  6. Klik op de knop "Reset Google Calendar".
  7. Bevestig de vraag, of je alle Google-agenda's uit de FRITZ!Box wilt verwijderen, met "OK".

Nu worden alle Google-agenda's verwijderd en alle smarthome-apparaten in het thuisnetwerk die een Google-agenda gebruiken ingesteld op handmatige schakeling.

2 Agenda toevoegen

1. Voeg de Google-agenda toe voor het smarthome-apparaat.