Knowledge Base-artikel #1550

HD-zenders worden niet weergegeven in FRITZ!App TV

FRITZ!App TV kan HD-zenders afspelen op alle mobiele apparaten met Apple iOS.

Met Android is het om technische redenen niet op alle apparaten mogelijk om met FRITZ!App TV HD-zenders af te spelen. Als het niet mogelijk is om HD-zenders af te spelen, dan worden er in het zenderoverzicht geen HD-zenders weergegeven en FRITZ!App TV geeft bij "Settings > About FRITZ!App TV" de melding "HD-Sender werden nicht unterstützt" weer. Mogelijk kun je op de apparaten in kwestie echter toch HD-zenders afspelen als je een andere app gebruikt, bijvoorbeeld met VLC for Android.