Wachtwoord voor de gebruikersinterface van de FRITZ!Box wijzigen

Met een wachtwoord beveilig je je FRITZ!Box tegen onbevoegde toegang. Je kunt de wachtwoorden van afzonderlijke FRITZ!Box-gebruiker desgewenst op elk moment wijzigen.

Opmerking:Deze handleiding heeft betrekking op FRITZ!OS 7.25 of nieuwer. Onder een oudere FRITZ!OS-versie kan de configuratie afwijken of is de functie mogelijk niet beschikbaar. De FRITZ!OS-versie vind je in de gebruikersinterface op de pagina "Overview".

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "FRITZ!Box Users".
  3. Klik naast de gebruiker voor het FRITZ!Box-wachtwoord (bijvoorbeeld "fritz1234") op de knop (Bewerken).
  4. Voer een uniek wachtwoord in dat sterk genoeg is. Gebruik geen wachtwoord dat je al gebruikt voor andere diensten, zoals voor een e-mailaccount, bol.com, Facebook of Google.