Knowledge Base-artikel #3710
FRITZ!Box 6490 Cable
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

FRITZ!Box meldt "Enter a maximum of 32 characters" nadat het FRITZ!Box-wachtwoord is ingevoerd.

Na de update naar FRITZ!OS 7.50 lukt het niet om je bij de gebruikersinterface aan te melden met een wachtwoord. Bij een poging in te loggen op de gebruikersinterface wordt de volgende melding weergegeven:

• "Enter a maximum of 32 characters"

1 Korter wachtwoord gebruiken

De FRITZ!Box ondersteunt alleen wachtwoorden met een lengte van maximaal 32 tekens. Vóór de update was het ook mogelijk om langere wachtwoorden te gebruiken voor het aanmelden bij de gebruikersinterface van de FRITZ!Box, omdat de FRITZ!Box de overtollige tekens na het invoeren verwijderde:

1. Voer bij het aanmelden de eerste 32 tekens in van het wachtwoord voor de gebruikersinterface.