Netwerkapparaat in de gebruikersinterface wissen

In de gebruikersinterface worden alle computers, smartphones en andere netwerkapparaten vermeld, die al eens waren verbonden met de FRITZ!Box. Als je een bepaald apparaat niet meer wilt verbinden met de FRITZ!Box, kun je deze uit de lijst verwijderen.

1 Apparaat in de gebruikersinterface wissen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Network".
  3. Klik op het tabblad "Network Connections".
  4. Klik op de knop (Verwijderen) naast het betreffende apparaat.

Opmerking:Als alternatief kun je met de knop "Verwijderen" onderaan de lijst met netwerkapparaten ook alle netwerkapparaten verwijderen die niet meer zijn verbonden met de FRITZ!Box en waarvoor je in de FRITZ!Box geen instellingen hebt gewijzigd.