Knowledge Base-artikel #541
FRITZ!Box 6591 Cable
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Meest recente FRITZ!Fon-software installeren

AVM biedt regelmatig gratis updates voor FRITZ!Fon, waarmee de functies van de telefoon worden uitgebreid. De meest recente software kun je heel gemakkelijk installeren via het menu van je FRITZ!Fon.

1 Voorbereidingen

Welke softwareversie op de telefoon wordt gesignaleerd, hangt af van de FRITZ!OS-versie die is geïnstalleerd op de FRITZ!Box. Installeer daarom het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box en meld de telefoon aan bij de FRITZ!Box:

Meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box installeren

1. Installeer op de FRITZ!Box het meest recente FRITZ!OS.

FRITZ!Fon aanmelden

2 Meest recente software installeren

1. Druk op de telefoon op de toets "Menu".
  2. Blader tot het menu "Settings" en druk op "OK".
  3. "Software update" of "Software version" > "OK"
    • De telefoon zoekt naar een nieuwe versie.
  4. Druk op "OK" als er een nieuwe versie is gevonden.
    • Nu wordt de nieuwe software naar de telefoon overgedragen. Nadat de telefoon opnieuw is opgestart, is het bijwerken voltooid.