In het ouderlijk toezicht toegestane onlinetijd met tickets verlengen

Door middel van tickets kun je ook buiten de tijden die zijn ingesteld in het ouderlijk toezicht van de FRITZ!Box internettoegang mogelijk maken voor apparaten. Elk ticket bestaat uit een willekeurig gegenereerde 6-cijferige numerieke code en staat het apparaat eenmalig een onlinetijd toe van 45 minuten, nadat het ticket in de webbrowser is ingewisseld.

Op deze manier kun je altijd heel gemakkelijk je kind toestaan om te internetten buiten de tijden om die zijn ingesteld in het ouderlijk toezicht, zonder dat je de basisinstellingen van het ouderlijk toezicht hoeft te wijzigen in de FRITZ!Box.

Voorwaarden/beperkingen

• Apparaten waarvoor de apparaatblokkering is ingeschakeld en apparaten in het gastnet kunnen geen tickets gebruiken.
  • Elk apparaat kan een willekeurig aantal tickets inwisselen. Elk ticket verlengt de onlinetijd voor het apparaat dat het ticket inwisselt één keer met 45 minuten. Als het apparaat een onlinebudget deelt met andere apparaten, geldt de verlenging ook voor de andere apparaten.
  • In de FRITZ!Box worden altijd 10 tickets weergegeven. Ingewisselde tickets verdwijnen van de lijst en worden onmiddellijk vervangen door nieuwe tickets.

1 Tickets aanmaken

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Internet".
  2. Klik in het menu "Internet" op "Filters".
  3. Klik op het tabblad "Toegangsprofielen".
  4. Druk alle tickets af via "Tickets afdrukken" of klik op "Ticket delen" om een afzonderlijk ticketnummer naar het klembord te kopiëren.

2 Tickets doorgeven

1. Geef de ticketnummers door via een messenger of e-mail of deel de afgedrukte tickets uit.

3 Tickets inwisselen

1. Voer het ticketnummer in de webbrowser in op de pagina die informatie geeft over het geblokkeerde internetgebruik. Als de pagina niet wordt weergegeven, bijvoorbeeld omdat er een HTTPS-webpagina werd geopend:
    1. Open de pagina http://fritz.box. De FRITZ!Box geeft nu de pagina weer met de informatie over de blokkade van het ouderlijk toezicht.
    2. Voer het ticketnummer in.

Opmerking:Het inwisselen van een ticket wordt geprotocolleerd in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box onder "Systeem > Gebeurtenissen".