Gewijzigde Wi-Fi-instellingen kunnen niet worden opgeslagen

Wijzigingen aan de Wi-Fi-instellingen van de FRITZ!Box kunnen niet worden opgeslagen. Zo kan bijvoorbeeld een nieuwe Wi-Fi-netwerksleutel niet worden opgeslagen, of de MAC-adresfilter kan niet worden uitgeschakeld. Nadat er op "Apply" is geklikt, worden weer de oorspronkelijke instellingen weergegeven.

Oorzaak

• De instellingen van de webbrowser verhinderen dat een pop-upvenster, waarin de gewijzigde draadloze instellingen staan om uit te printen, automatisch wordt geopend. Uit veiligheidsoverwegingen slaat de FRITZ!Box de nieuwe instellingen niet op.

Instellingen webbrowser aanpassen

Als je Google Chrome of Mozilla Firefox gebruikt, configureer dan in de pop-upblocker van de webbrowser een uitzondering voor de FRITZ!Box:

• Google Chrome
    1. Klik rechts naast de adresbalk van Chrome op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren).
    2. Klik op "Instellingen" en vervolgens op "Extensies".
    3. Klik op "Opties" bij de pop-upblocker die je gebruikt.
    4. Voer fritz.box in als uitzondering en sluit het venster "Extensies".
  • Mozilla Firefox
    1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
    2. Klik op "Opties".
    3. Klik linksboven in het menu op "Privacy & Beveiliging".
    4. Klik in de sectie "Toestemmingen" naast de optie "Pop-upvensters blokkeren" op de knop "Uitzonderingen".
    5. Voer onder "Adres van website" fritz.box in.
    6. Klik op "Toestaan" en vervolgens op "Wijzigingen opslaan".