Maximaal aantal gelijktijdige IP-verbindingen

Als de FRITZ!Box is geconfigureerd als router, worden alle IP-verbindingen met internet beheerd door de FRITZ!Box, zodat deze antwoorden van externe sites kan doorsturen naar de juiste apparaten in het thuisnetwerk. Hierbij stelt de FRITZ!Box geen beperkingen aan het aantal gelijktijdige IP-verbindingen.

Omdat het maximale aantal IP-verbindingen afhankelijk is van de belasting van het werkgeheugen van de FRITZ!Box, kan dit in de praktijk variëren afhankelijk van de andere functies die op dat moment worden gebruikt (bijvoorbeeld Wi-Fi-netwerk, telefonie). De ervaring leert dat er altijd meerdere honderden gelijktijdige IP-verbindingen mogelijk zijn.