Gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater openen

Je wilt toegang krijgen tot de FRITZ!Repeater, maar weet niet hoe je je kunt aanmelden? ✔ Met http://fritz.repeater open je de gebruikersinterface.

Op alle computers, smartphones of tablets in het thuisnetwerk kun je de gebruikersinterface van je FRITZ!Repeater eenvoudig openen via het Mesh-overzicht van je FRITZ!Box onder "Home Network > Mesh". Voer hiervoor het adres http://fritz.box in de webbrowser in. In de gebruikersinterface kun je alle functies configureren en krijg je gedetailleerde informatie over het product, je aansluiting en je verbindingen.

Afb.: Met een klik op de naam van het apparaat wordt de gebruikersinterface geopend van de FRITZ!Repeater

Let op:

• Om de gebruikersinterface van je FRITZ!Repeater via het Mesh-netwerk te kunnen openen, moet de FRITZ!Repeater zijn verbonden met je FRITZ!Box.
  • Wanneer je de FRITZ!Repeater nog niet met je FRITZ!Box hebt verbonden of de FRITZ!Repeater met een andere router gebruikt, kun je de gebruikersinterface of via http://fritz.repeater openen of via het IP-adres (in de fabrieksinstellingen http://192.168.178.2).
  • Voer altijd het volledige adres http://fritz.repeater in. Als je het adres bijvoorbeeld invoert zonder "http://", is het mogelijk dat de webbrowser een zoekopdracht uitvoert op internet en niet de gebruikersinterface opent.

Afb.: Volledig adres van de gebruikersinterface invoeren in de adresbalk van de webbrowser.