Knowledge Base-artikel #3235

Waarom is het meest recente FRITZ!OS niet beschikbaar voor de FRITZ!Box 7360 v1?

We zijn voortdurend bezig onze FRITZ!-producten verder te ontwikkelen en we voegen, binnen de technische mogelijkheden, nieuwe functies toe door middel van gratis updates. We produceren de FRITZ!Box 7360 nu in een tweede hardwareversie, waarbij de basisfuncties van beide versies identiek zijn. Inmiddels hebben we helaas alle mogelijkheden van de voor de FRITZ!Box 7360 v1 gebruikte hardware volledig uitgeput, waardoor we voor deze versie geen update meer beschikbaar stellen.

Opmerking: Je vindt het versienummer in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box onder "System > Update" bij het tabblad "FRITZ!OS File". Het nummer van de v1 begint met 111 en het nummer van de v2 begint met 124. Het tabblad "FRITZ!OS File" wordt alleen getoond wanneer de geavanceerde weergave is ingeschakeld.