FRITZ!VPN meldt "Installation ended prematurely because of an error"

De installatie van het programma FRITZ!VPN of Configure FRITZ!Box VPN Connection wordt afgebroken. Daarbij wordt de volgende foutmelding weergegeven:

"Installation ended prematurely because of an error."

Installatie met een parameter starten

1. Klik in het Windows-startmenu ("Alle programma's > Bureau-accessoires" >) op "Uitvoeren".
  2. Voer in het invoerveld "Openen" cmd in en klik op "OK".
  3. Voer in de opdrachtprompt cd \[pad naar de map met het installatiebestand] in en druk vervolgens op Enter.

Voorbeeld:
    cd c:\Gebruikers\Admin\Downloads

4. Voer in de opdrachtprompt cd \[naam van het installatiebestand] /quiet in en volg de aanwijzingen op het scherm.

Voorbeeld:
    fritz!box_vpn_connection.exe /quiet