Telefoons gaan over ondanks ingeschakelde niet-storenfunctie of geconfigureerde doorschakeling

Telefoons gaan over ondanks ingeschakelde niet-storenfunctie of geconfigureerde doorschakeling:

• Hoewel de functie "Do Not Disturb" is ingeschakeld in de FRITZ!Box, gaan aangesloten telefoons toch over.
  • Hoewel een doorschakeling is geconfigureerd voor een telefoonnummer, gaan de aangesloten telefoons toch over bij inkomende oproepen op dit nummer.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Optie "important person" in telefoonboek uitschakelen

Als telefoons overgaan terwijl de niet-storenfunctie is ingeschakeld of een doorschakeling als parallelle oproep actief is, dan is voor deze beller de optie "important person" (belangrijke persoon) ingeschakeld in het telefoonboek. Schakel deze optie uit als je niet wilt dat je telefoons overgaan bij oproepen van deze beller:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Klik op de knop (Bewerken) bij de telefoonboekvermelding van de beller.
  4. Schakel de optie "important person" uit.