Weergavenamen aan telefoonnummers toewijzen

In de FRITZ!Box kun je weergavenamen toewijzen aan telefoonnummers. De weergavenaam wordt dan bij uitgaande en inkomende oproepen weergegeven op de telefoon. Door middel van de naam kun je zien via welk telefoonnummer het gesprek tot stand wordt gebracht of welk telefoonnummer een beller heeft gebeld.

Voorwaarden/beperkingen

• FRITZ!App Fon ondersteunt deze functie niet.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Tekstinformatie in de FRITZ!Box inschakelen

1. Toets op de telefoon #960*2* in en druk op de beltoets (hoorn van de haak nemen).
  2. Hang na ca. 3 seconden weer op.

Opmerking:Je kunt de weergave van de tekstinformatie weer uitschakelen met #960*0*.

2 Weergavenamen in FRITZ!Box toewijzen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Numbers".
  3. Klik bij het telefoonnummer in kwestie op de knop (Bewerken).
  4. Voer in het invoerveld "Display name" een willekeurige naam in.

Voorbeeld:
    Als weergavenaam voor het internettelefoonnummer 12345 kun je een naam kiezen zoals "VOIP_12345", "provider_12345", "office", "private" of "12345".