FRITZ!Box zonder eigen internettoegang als Mesh Master configureren

Je kunt Mesh ook gebruiken als je je FRITZ!Box de bestaande internetverbinding van een andere router gebruikt (bedrijf als IP-client). Configureer de FRITZ!Box daarvoor in als Mesh Master zoals in deze handleiding wordt beschreven.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

FRITZ!Box als Mesh Master configureren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Mesh".
  3. Klik op het tabblad "Mesh Settings".
  4. Schakel de optie "FRITZ!Box as the Mesh Master" in.
  5. Schakel de optie "This FRITZ!Box is a network device (IP client) in the home network of a different router. It receives an IP address from the router." in.