Geavanceerde weergave van de gebruikersinterface activeren

In de gebruikersinterface van de FRITZ!Box zijn in de standaardweergave niet alle instellingen zichtbaar. In de geavanceerde weergave worden extra instellingen weergegeven voor gevorderde gebruikers.

Belangrijk:Vanaf FRITZ!OS 7.50 is er géén geavanceerde weergave meer en zijn de extra instelopties voor de gevorderde gebruiker zichtbaar in de standaardweergave.

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik rechtsboven aan de rand van de gebruikersinterface op de menuknop met drie puntjes .
  3. Klik op de aan-uitschakelaar om de geavanceerde weergave in te schakelen.

Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop groen is. .