Niet storen voor telefoons configureren

In de FRITZ!Box kun je voor geselecteerde telefoons de functie "Niet storen"configureren. Niet storen zorgt ervoor dat de telefoon op de ingestelde tijden niet rinkelt. Gemiste oproepen worden echter wel weergegeven in de oproeplijst van de FRITZ!Box.

Voorwaarden/beperkingen

• Voor IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) is de de functie "Niet storen" niet beschikbaar.
  • Interne oproepen en oproepen van belangrijke personen (important persons) in je telefoonboek worden wel gesignaleerd, zelfs als de functie "Niet storen"is ingeschakeld.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box instellen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telefonie".
  2. Klik in het menu "Telefonie" op "Telefoonapparaten" ("Randapparatuur").
  3. Klik bij de telefoon in kwestie op de knop (Bewerken).
  4. Klik op het tabblad "Niet storen" ("Rinkelblokkering").
  5. Schakel de optie "‘Niet storen’ activeren" ("Rinkelblokkering activeren") in en bepaal wanneer de telefoon niet mag rinkelen.