Knowledge Base-artikel #3658
FRITZ!Box 7583

WAN-poort van de FRITZ!Box als LAN-poort configureren

De WAN-poort van de FRITZ!Box is standaard geconfigureerd om externe modems (bijvoorbeeld glasvezel- of kabelmodem) aan te sluiten. Als de WAN-poort niet wordt gebruikt voor toegang tot internet, bijvoorbeeld als de FRITZ!Box wordt gebruikt als DSL-modem of Mesh Repeater, dan kun je de WAN-poort ook configureren als extra LAN-poort en gebruiken voor apparaten in het thuisnetwerk.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

WAN-instellingen van de FRITZ!Box aanpassen

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box met een ander apparaat.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Network".
  3. Klik op het tabblad "Network Settings".
  4. Schakel bij "WAN setting" de optie "LAN 5" in.