Tweede internetverbinding voor internettelefonie gebruiken (PVC)

De FRITZ!Box kan voor internettelefonie (VoIP) een tweede internetverbinding tot stand brengen. Als de provider voor internettelefonie dit ondersteunt of vereist, kan de FRITZ!Box automatisch een tweede internetverbinding voor internettelefonie tot stand brengen via je DSL-aansluiting.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Numbers".
  3. Klik op het tabblad "Line Settings".
  4. Klik in de sectie "Telephony connection" op "Change the Settings".
  5. Klik op "Connection Settings for DSL/WAN"
  6. Schakel de optie "Use a separate connection (PVC) for Internet telephony" in.
  7. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Als de optie niet beschikbaar is, verbergt de FRITZ!Box de optie automatisch, omdat op deze aansluiting geen tweede internetverbinding kan worden gebruikt, of je hebt een speciale FRITZ!Box-editie die is geproduceerd voor een bepaalde DSL-provider of provider voor internettelefonie en die alleen wordt geleverd door deze provider. Omdat deze edities zijn afgestemd op de specifieke eisen van de betreffende provider, zijn in deze edities niet altijd alle opties beschikbaar.