Mediabestanden worden verkeerd gesorteerd

Bij toegang tot de FRITZ!Box Mediaserver sorteren afspeelapparaten of -programma's mediabestanden zoals foto's, video's of muziek niet of ze sorteren deze niet in de verwachte volgorde, bijvoorbeeld alfanumeriek of op tracknummer.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Sorteervolgorde volgens richtlijnen van de FRITZ!Box

1. Controleer of het afspeelapparaat of -programma de bestanden weergeeft zoals gesorteerd door de FRITZ!Box Mediaserver.
  2. Als de sorteervolgorde overeenkomt met de richtlijnen van de FRITZ!Box, is er geen fout opgetreden.

2 Sorteervolgorde volgens richtlijnen van het afspeelapparaat of -programma

Afspeelapparaten of -programma's kunnen een bepaalde sorteervolgorde opleggen aan een mediaserver. Als het afspeelapparaat of -programma een sorteervolgorde oplegt aan de FRITZ!Box Mediaserver, sorteert de FRITZ!Box de bestanden volgens deze richtlijn:

1. Of: Configureer het afspeelapparaat of -programma zodat dit gebruikmaakt van de sorteervolgorde van de FRITZ!Box Mediaserver.
    • Of: Configureer in het afspeelapparaat of -programma de gewenste sorteervolgorde. Informatie over de configuratie krijg je van de fabrikant; raadpleeg bijvoorbeeld de handleiding.