Kan de FRITZ!Box als multi-WAN-router worden gebruikt?

Het koppelen van meerdere internetverbindingen wordt niet door je FRITZ!Box ondersteund. Daarom kan je FRITZ!Box niet als multi-WAN-router worden gebruikt om parallelle internetverbindingen tot stand te brengen via zowel de geïntegreerde DSL-modem als via de WAN-interface of via een verbonden modem voor het mobiele netwerk.

Met een extra USB-modem voor het mobiele netwerk kan je FRITZ!Box echter bij uitval van de DSL- of WAN-internetverbinding de internetverbinding tot stand brengen via het mobiele netwerk (fallback). Instructies voor configuratie vind je in de handleiding FRITZ!Box configureren voor gebruik in het mobiele netwerk.

Opmerking:Alleen de FRITZ!Box 6890 LTE ondersteunt parallelbedrijf via het mobiele netwerk en DSL- of WAN-internettoegang (bijvoorbeeld via een kabelmodem). Bij combinatie van LTE en DSL zijn doorvoersnelheden van tot 600 Mbit/s downstream mogelijk.