WireGuard-VPN tussen drie of meer FRITZ!Box-netwerken configureren

Met WireGuard kun je meerdere FRITZ!Box-netwerken op verschillende locaties via een veilig versleutelde VPN-verbinding met elkaar verbinden (LAN-LAN-koppeling).

Als je meer dan twee FRITZ!Boxen via WireGuard met elkaar wilt verbinden, moet je in elke FRITZ!Box een VPN-verbinding configureren met de centrale FRITZ!Box. Je kunt afzonderlijke VPN-verbindingen configureren zoals beschreven in de handleiding WireGuard-VPN tussen twee FRITZ!Box-netwerken configureren.

Voorbeeld:
Om de drie FRITZ!Box-netwerken "FRITZ!Box-hoofdkantoor", "FRITZ!Box filiaal_1" en "FRITZ!Box filiaal_2" met elkaar te verbinden via WireGuard, configureer je de volgende VPN-verbindingen:
- configureer in "FRITZ!Box hoofdkantoor" een verbinding met "FRITZ!Box filiaal_1".
- Configureer in "FRITZ!Box hoofdkantoor" een verbinding met "FRITZ!Box filiaal_2".
- Alleen als apparaten in een filiaal toegang moeten hebben tot apparaten in de andere filialen, configureer je in "FRITZ!Box filiaal_1" een verbinding met "FRITZ!Box filiaal_2".