Aanbevelen:
Naar de Knowledge Base
Knowledge Base-artikel #1246
FRITZ!DECT 200
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Fabrieksinstellingen van het FRITZ!DECT-stopcontact laden

Laad de fabrieksinstellingen om alle individuele instellingen te verwijderen die je hebt geconfigureerd voor je slimme stopcontact. Dat is zinvol als je het slimme stopcontact bijvoorbeeld gaat gebruiken op een andere locatie of van plan bent om het aan een andere gebruiker te geven. Je kunt echter ook uitsluitend de opgeslagen energiegegevens terugzetten en met een nieuw registratie beginnen als je alleen een ander apparaat op het slimme stopcontact wilt aansluiten en energiegegevens opnieuw wilt beoordelen.

Je kunt de fabrieksinstellingen van het slimme stopcontact laden via de DECT-toets.

1 FRITZ!DECT-stopcontact afmelden

  1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box of in de gebruikersinterface van de FRITZ!Smart Gateway op "Smarthome".
  2. Klik in het menu "Smarthome" op "Apparaten en groepen".
  3. Klik op de knop "Apparaat verwijderen".
  4. Klik vervolgens bij het apparaat in kwestie op de knop (Verwijderen) of op de knop (Verwijderen).

2 FRITZ!Box opnieuw opstarten

De instellingen van het FRITZ!DECT-stopcontact blijven mogelijk in de FRITZ!Box opgeslagen. Start de FRITZ!Box daarom opnieuw op om alle instellingen te verwijderen.

  1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Systeem".
  2. Klik in het menu "Systeem" op "Back-up".
  3. Klik op het tabblad "Opnieuw opstarten" ("Herstart").
  4. Klik op de knop "Opnieuw opstarten".

3 Fabrieksinstellingen laden

  1. Houd de toets "DECT" van het FRITZ!DECT-stopcontact drie keer achter elkaar gedurende ten minste 6 seconden ingedrukt.

Het FRITZ!DECT-stopcontact start nu opnieuw op. Na het opnieuw opstarten zijn alle gegevens en instellingen verwijderd en kun je het FRITZ!DECT-stopcontact opnieuw aanmelden bij de FRITZ!Box.