Verbruiksgegevens opslaan en resetten

De verbruiksgegevens van de schakelbare contactdoos, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, kun je volledig wissen. Zo voorkom je dat de verbruiksgegevens van een nieuw apparaat niet worden vervalst door de gegevens van het oude apparaat wanneer je een nieuw apparaat aansluit. Desgewenst kunnen de gegevens van het oude apparaat éérst worden opgeslagen in een CSV-bestand.

1. Open de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Smart Home" op "Device Management" of in het menu "Home Network" op "Smart Home".
  3. Indien beschikbaar, selecteer je in de vervolgkeuzelijst alle smarthome-apparaten.
  4. Klik op de knop (Bewerken) bij het betreffende apparaat.
  5. Klik op het tabblad "Energy Display" en vervolgens op het tabblad "Total consumption (kWh)". Als het tabblad niet wordt weergegeven, schakel dan eerst de geavanceerde weergave in.
  6. Als je de verbruiksgegevens wilt opslaan, klik dan op de knop "Save" en sla de verbruiksgegevens als CSV-bestand op de computer op.
  7. Als je de verbruiksgegevens wilt terugzetten, klik dan in de sectie "Resetting consumption data" op de knop "reset".