Knowledge Base-artikel #1237
FRITZ!DECT 210
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Firmware-update uitvoeren

Als de FRITZ!Box in bedrijf is, zoekt deze naar updates voor alle aangemelde DECT-apparaten. Dit gebeurt ongeveer elke 48 uur of wanneer de FRITZ!Box opnieuw is opgestart, binnen de volgende 30 minuten. Als de FRITZ!Box nieuwe firmware vindt, wordt deze automatisch bijgewerkt. Dit proces kan enkele minuten duren. Welke firmwareversie wordt gevonden hangt af van de FRITZ!OS-versie van de FRITZ!Box.

Je kunt zien welke versie is geïnstalleerd door de algemene instellingen van de FRITZ!DECT-contactdoos te openen onder "Smart Home" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface. Daar kun je ook bepalen hoe de contactdoos wordt geschakeld na een update. De stroomtoevoer naar verbonden apparaten wordt niet onderbroken tijdens het updateproces.