FRITZ!DECT 350 bij FRITZ!Smart Gateway aanmelden

Je kunt de deur-raamsensor FRITZ!DECT 350 ook bij de FRITZ!Smart Gateway aanmelden om bijvoorbeeld het aantal smarthomeapparaten dat je in je thuisnetwerk kunt gebruiken te verhogen.

Voorwaarden/beperkingen

• De FRITZ!Smart Gateway is verbonden met de Mesh Master en wordt in de Mesh Master aangegeven met het Mesh-pictogram.

1 FRITZ!DECT 350 aanmelden

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Smart Gateway op "Smarthome".
  2. Klik in het menu "Smarthome" op "Apparaten en groepen".
  3. Klik op de knop "Apparaat aanmelden" en vervolgens op "Volgende".
  4. Binnen 2 minuten: plaats de batterijen in de FRITZ!DECT 350. De led van de deur-raamsensor knippert en geeft hiermee de aanmeldmodus aan.
  5. Zodra de led van de sensor gedurende 10 seconden blijft branden, is de sensor aangemeld. Vervolgens wordt de deur-raamsensor in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box weergegeven onder "Apparaten en groepen" en kan hier worden geconfigureerd.