FRITZ!DECT 500 bij FRITZ!Smart Gateway aanmelden

Je kunt de ledlamp FRITZ!DECT 500 ook bij de FRITZ!Smart Gateway aanmelden om bijvoorbeeld het aantal smarthomeapparaten dat je in je thuisnetwerk kunt gebruiken te verhogen.

Voorwaarden/beperkingen

• De FRITZ!Smart Gateway is verbonden met de Mesh Master en wordt in de Mesh Master aangegeven met het Mesh-pictogram.

1 FRITZ!DECT 500 aanmelden

1. Schakel de lamp uit waar je de FRITZ!DECT 500 wilt inschroeven.
  2. Schroef de FRITZ!DECT 500 in de E27-fitting van je lamp.
  3. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Smart Gateway op "Smarthome".
  4. Klik in het menu "Smarthome" op "Apparaten en groepen" en vervolgens op "Apparaat aanmelden".
  5. Klik op "Volgende".
  6. Binnen 2 minuten: schakel de lamp met FRITZ!DECT 500 in. FRITZ!DECT 500 brandt rood en geeft zo aan gereed te zijn voor aanmelding bij de FRITZ!Box.
  7. Zodra de ledlamp twee keer groen knippert en vervolgens wit brandt, is de lamp aangemeld. Vervolgens wordt de ledlamp in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box weergegeven onder "Apparaten en groepen" en kan hier worden geconfigureerd.