Knowledge Base-artikel #359
FRITZ!DECT Repeater 100
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

FRITZ!Fon meldt "Function not possible during repeater operation"

Wanneer je probeert met FRITZ!Fon te luisteren naar Podcasts of internetradio, in HD-kwaliteit te telefoneren of de software bij te werken, wordt op de telefoon een van de volgende meldingen weergegeven:

• "Function not possible during repeater operation"
  • "via Reject Repeater not possible"

1 FRITZ!Box configureren

Op FRITZ!Fon zijn de comfortfuncties alleen beschikbaar als de DECT-versleuteling is ingeschakeld:

1. Open de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "DECT" op "Base Station" of in het menu "Telephony" op "DECT".
  3. Schakel in de sectie "Security" de optie "Permit only secure DECT connections (recommended)" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  5. Als de optie was uitgeschakeld, moet je de FRITZ!Box vervolgens één keer opnieuw opstarten via de gebruikersinterface ("System > Backup > Restart").

2 Repeater opnieuw aanmelden

1. Meld alle repeaters opnieuw aan.